O nama

Preduzetništvo, marketing i prodaja

GOstudy edukacija ti omogućava da naučiš osnove digitalnog preduzetništva, marketinga i prodaje! Uvešćemo te u svet Interneta i digitalnih tehnologija i dati znanje i alate da ih iskoristiš i unaprediš svoje poslovanje.

Moduli su koncipirani tako da se svaki od njih sastoji od video lekcija kao tematskih celina, u kojima te predavači vode kroz teoriju i praktične primere.

Naši predavači, eksperti dokazani kroz praksu i sa dugogodišnjem iskustvom u digitalnom poslovanju, vode te kroz svaku lekciju i omogućavaju da ceo proces savladaš na što jednostavniji način.

Uspešno poslovanje na internetu

Bez obzira na prethodno radno iskustvo, ova edukacija će te pripremiti za uspešno poslovanje na Internetu. Polaznici GOstudy edukacije imaju ekskluzivan pristup zajednici predavača i polaznika, gde svi zajedno razmenjujete znanja i informacije.

Naši predavači
Vladimir Mladenov

Vladimir Mladenov

Diplomirani Ekonomista i Master Politikolog, sa 14 godina iskustva u Digitalnom marketingu.

Radio kao Specijalista za E-commerce u kompanijama NELT i Webcentric, Rukovodilac online radnje i digitalnog marketinga u kompaniji Keprom i Izvršni Direktor u agenciji za digitalne komunikacije GOviral. Uža specijalnost su mu društvene mreže i E-commerce. Jedan je od pionira u Srbiji u korišćenju društvenih mreža u profesionalne svrhe. Oglašavanjem na Facebook-u i Google-u se bavi od 2008. godine, kao i kreiranjem kompanijskih i organizacionih stranica i grupa, vođenjem digitalnih kampanja, analitikom i analizom rezultata.

Učestvovao u kreiranju i implementaciji na desetinama Web shop-ova, vodio projekte i postavljao procese u E-commerce rešenjima. Primeri uspešnih i nagrađivanih E-commerce portala – takolako.com i aksa.rs.

Trenutno se bavi konsultantskim poslom kao sertifikovani konsultant za digitalnu transformaciju sa ekspertizom za društvene mreže i internet prodaju (međunarodni sertifikat GIZ i WKO).

Za njega je marketing stil života i način komunikacije koji pruža mogućnost da se menja svest ljudi, pomeraju granice i menja svet.

Irena Djordjevic

Irena Đorđević

Irena je šestogodišnje iskustvo u oblasti preduzetništva, oporezivanja i inovacija stekla radom na projektima podržanim od strane međunarodnih i bilateralnih donatora (EU, GIZ, USAID), kao menadžerka za regulatornu reformu u NALED-u. Irena rukovodi Laboratorijom inovativnih javnih politika u okviru StarTech projekta gde pruža analitičku osnovu za planiranje reformi i stvaranje uslova za ubrzani razvoj privrede i očuvanje kreativnog potencijala u zemlji. Autorka je brojnih analiza u ovom domenu, poput Poreskog i neporeskog opterećenja početnika u poslovanju, Vodiča za korišćenje poreskog oslobođenja, Sive knjige inovacija i sl. a radila je i na treninzima za započinjanje poslovanja u okviru kampanje Startuj legalno.

Osnovne studije novinarstva završila na Fakultetu političkih nauka u Beogradu kao student generacije, a nakon toga i multidisciplinarne master studije Terorizma, organizovanog kriminala i bezbednosti na Univerzitetu u Beogradu. Trenutno je na doktorskim studijama politikologije na Univerzitetu Aveiro u Portugalu. Govori engleski i italijanski.