E-trgovina i internet prodaja

Elektronska trgovina doživela je ekspanziju tokom pandemije Covid-19 i pokazala s jedne strane biznisima kako mogu prevazići krizu, a s druge strane kupcima, kako efikasno i lako mogu pribaviti potrebnu robu i usluge bez odlaska u klasičnu prodavnicu.

Potencijali elektronske trgovine su ogromni, a brojke koje pratimo iz godine u godinu govore nam da će se u narednim godinama trend rasta nastaviti. Pravi je momenat, da, ukoliko već nisi, zakoračiš u avanturu zvanu Internet prodaja.

Naučićeš:

– Šta je sve neophodno da uradiš ako pokrećeš portal koji će se baviti Internet prodajom;

– Koje su prednosti i nedostaci e-commerca;

– Kako da predstaviš svoju ponudu na najbolji način;

– Kako da dođeš do lojalnih kupaca;

– Kako da promovišeš svoj web shop.

elektronsta trgovina

Lekcije

1. Elektronska trgovina

Potencijali elektronske trgovine su ogromni, a brojke koje pratimo iz godine u godinu govore nam da će se u narednim godinama trand rasta nastaviti. Pravi je momenat, da, ukoliko već niste, zakoračite u avanturu zvanu internet prodaja.

Saznaj više

2. E-trgovina kroz brojke

Po prognozama Džeka Ma, osnivača i vlasnika Alibabe, transakcije putem elektronske trgovine će 2030. godine činiti 90% ukupno ostvarenih transakcija. Hajde da vidimo kako izgleda internet trgovina kroz brojke.

Saznaj više

10. 5 načina da povećate prodaju na web shopu

Prodaja preko web shopa je kompleksna stvar i zavisi mnogo od tehničkih postavki, organizacije, kao i do promotivnih aktivnosti. Saznajte kako da poboljšate prodaju artikala koje već imate na webshopu, kako da zadržite i povećate pažnju kupaca i kako da to utiče na povećanje vaše zarade.

Saznaj više

Slični kursevi