Šta još treba da znaš o marketingu

Šta još treba da znaš o marketingu, a da nismo obradili u prethodnim modulima?

Mnogo toga. Pre svega, kako ti postavljanje biznis modela može pomoći da kreiraraš dobru marketing strategiju. U tome će ti pomoći dva jednostavna i moderna alata, Biznis model Canvas i Platno predloga vrednosti.

Ukoliko se baviš marketingom, treba da znaš razlike između PUSH i PULL marketinga, kao i njihove prednosti i mane, šta je to Affiliate marketing i kako ga možeš koristiti.

Na kraju, tu su i influenseri kao gotovo neizostavan deo svake ozbiljne marketing strategije.

Naučićeš:

– Šta je Biznis model Canvas i kako ga napraviti;

– Šta je Platno pregloda vrednosti i kako ga napraviti;

– Šta su PUSH i PULL marketing i koje su njihove prednosti i mane;

– Šta je Affiliate marketing;

– Kako sarađivati sa influenserima;

– Koje su to još značajne marketing metrike.

sta jos treba da znas o marketingu-min

Lekcije

2. Poslovni model Canvas

Biznis model Canvas je jednostavan i moderan poslovni alat koji će vam biti sjajna pomoć bilo da ste u početnoj fazi poslovanja, tek pokrećete biznis ili ste u zreloj fazi i treba da analizirate poslovanje.

Saznaj više

3. Platno predloga vrednosti

Platno predloga vrednosti ili Value Proposition Canvas je još jedan jednostavan i moderan poslovni alat koji će vam značajno pomoći da dobro definišete vaš poslovni model.

Saznaj više

7. Affiliate marketing

Affiliate marketing je već godinama jedan od najpopularnijih načina za zaradu na internetu. Affliate marketing je direktno povezan sa e-commercom, copywritingom i oglašavanjem.

Saznaj više

10. Budućnost influenser marketinga

Prema Business Insider-u vrednost tržišta influensera za 2020. godinu bila je 15 milijardi dolara što je skoro duplo više u odnosu na 2019. godinu. To dovoljno govori o tome kako tržište influensera i njegova vrednost rastu. Zašto je to tako?

Saznaj više

Slični kursevi