Kako iskoristiti ChatGPT u biznisu?

Predavač:

Vladimir Mladenov
Konsultant za digitalnu transformaciju

Zaronite u svet novih tehnologija koje oblikuju budućnost komunikacije i interakcije kroz ovaj obuhvatni modul. Otkrijte kako alati poput ChatGPT-a, koji su na čelu veštačke inteligencije, ne samo da pomažu u svakodnevnim zadacima, već imaju potencijal da transformišu globalne paradigme. Modul se detaljno bavi razumevanjem ChatGPT-a, funkcionalnostima koje nudi i njegovim sveobuhvatnim uticajem na svet. Dodatno, modul istražuje koncepte Metaverzuma, fundamentalne principe web3 tehnologija, kao i ključne pojmove poput veštačke inteligencije, virtualne i proširene stvarnosti, blokčejna, kriptovaluta i NFT-a. Steći ćete duboko razumevanje ovih tehnologija i kako one oblikuju sadašnjost i budućnost tehnološke primene.

ChatGPT predstavlja sofisticirani chat bot razvijen od strane OpenAI, koji koristi napredne algoritme veštačke inteligencije i mašinskog učenja da komunicira i odgovara na pitanja korisnika. Verzija 3 je omogućila širokoj publici besplatan pristup tehnologiji znanja do 2021. godine, dok je verzija 4 napredovala u pravcu direktne povezanosti sa internetom, iz koje crpi podatke u realnom vremenu. Modul će analizirati kako se veštačka inteligencija integrira u društvo, njene prednosti, ali i izazove koje nosi u smislu zaposlenja i svakodnevne primene. S razumevanjem i pravilnom primenom, veštačka inteligencija može postati ključni saveznik u poslu i svakodnevnom životu, a ovaj modul će vam pomoći da je usvojite kao takvu.

Načićete:

  • Fundamente ChatGPT tehnologije: Razumećete šta je ChatGPT, kako se pristupa i koristi, i koje mogućnosti pruža u raznim industrijama.
  • Evoluciju i napredak AI: Uporedićete kapacitete ChatGPT-3 i GPT-4 verzija, shvatiti njihove razlike, i kako svaka verzija doprinosi napretku veštačke inteligencije.
  • Društveni i profesionalni uticaj: Ocenićete potencijal ChatGPT-a da preoblikuje tržište rada i utvrditi da li i u kojoj meri može zameniti ljudske radnike.
  • Praktičnu primenu: Naučićete kako se ChatGPT može primeniti u različitim profesionalnim okruženjima za poboljšanje poslovnih operacija i inovacija.
  • Veštinu pisanja promptova: Stići ćete do razumevanja kako se efikasno koriste promptovi za maksimalnu iskoristivost ChatGPT-a u rešavanju konkretnih problema ili zahteva.

Lekcije

Za koga je ovaj kurs napravljen?

Ovaj kurs o inovacijama je napravljen za sve ljude koji žele da se upuste u preduzetništvo sa svojom idejom koja je drugačija od standardnih.

Bilo da već imate svoju ideju koja je drugačija ili tek planirate da sednete i osmislite proizvod/uslugu koja će biti drugačija i inovativna – obavezno pogledajte ovaj kurs jer će vas on navesti na kreativno razmišljanje i pružiti vam podršku u odabiru da budete drugačiji.

Šta je GOstudy?

GoStudy je škola digitalnog preduzetništva u kojoj ćete moći da, potpuno besplatno, pristupite velikoj bazi znanja u vezi digitalnog marketinga i digitalnog preduzetništva. Bez obzira na stepen znanja iz ovih oblasti, kurs je prilagođen baš svima – i onima koji imaju neki stepen znanja, ali i onima koji žele o ovome da uče. Zato volimo da kažemo da su u našu online zajednicu baš svi dobrodošli!

Putem dostupnih kurseva steći ćete u praksi primenljiva znanja o content marketingu, digitalnom marketingu uopšte, o tome kako to funkcionišu društvene mreže i kako se kreiraju kvalitetne i uspešne e-mail kampanje. Poslušajte i delove posvećene digitalnom preduzetništvu, jer svakome ko je preduzetnik ili želi to u budućnosti da postane, ovo je nešto što će vrlo koristiti. Čućete dosta toga o tome koje su sve poreske olakšice dostupne, koji su to alternativni izvori finansiranja i još mnogo korisnih stvari koje bismo i sami voleli da smo pre mnogo godina mogli na ovako jednostavan način da saznamo.

Iskoristite dostupne informacije – registrujte svoj korisnički nalog na našoj platformi i počnite još danas!

GOstudy sertifikat

Položi test i preuzmi GOstudy sertifikat.
Steknite GOstudy sertifikat koji potvrđuje vaše znanje i veštine.
Test ima 23 pitanja, vreme za izradu je 45 minuta.

Za koga je ovaj kurs napravljen?

Naši predavači, eksperti dokazani kroz praksu i sa dugogodišnjem iskustvom u digitalnom poslovanju, vode vas kroz svaku lekciju i omogućavaju vam da ceo proces savladate na što jednostavniji način.

Slični kursevi