ZNAČAJ BRENDA: DEFINISANJE, POSTAVLJANJE I KREATIVNO PREDSTAVLJANJE NA TRŽIŠTU

Predavač:

Andreja Milkić
Specijalista iz oblasti tržišnih komunikacija

U svetu gde se brendovi bore za pažnju i lojalnost potrošača, ovaj modul pruža praktične veštine i teoretsko znanje potrebno za stvaranje, pozicioniranje i održavanje snažnog brend identiteta. Od prvih koraka u definisanju ciljne grupe i istraživanju tržišta, do kreiranja vizuelnog identiteta i strategija marketinga, modul pokriva sve aspekte efektivnog brendiranja. Saznajte kako da vaš brend komunicira svoje ključne vrednosti, kako da ostvari emocionalnu povezanost sa potrošačima i kako da izgradi reputaciju koja podstiče lojalnost i prepoznatljivost. Ovaj modul će vas opremiti znanjem i alatima da vaš brend ne samo preživi već i procveta u konkurentskom okruženju.

Naučićete:

  • Definiciju i značaj brenda: Razumećete suštinu brend identiteta i kako brendiranje utiče na percepciju potrošača.
  • Ciljnu grupu i tržišnu analizu: Stići ćete do toga kako efikasno definisati ciljanu grupu i istražiti tržište za optimizaciju vašeg brendiranja.
  • Kreiranje vizuelnog identiteta: Savladaćete principe izrade vizuelnog identiteta, uključujući logo dizajn i izbor boja koji odražavaju vrednosti vašeg brenda.
  • Pozicioniranje brenda: Naučićete tehnike koje će vašem brendu pomoći da se izdvoji iz gomile i ostavi snažan utisak u umovima potrošača.
  • Komunikaciju i marketing: Ovladaćete načinima na koje brend komunicira sa svojom publikom kroz marketing i oglašavanje, koristeći priče koje rezonuju sa ciljnom grupom.

Lekcije

2. Definisanje brenda

Naučićete kako analiza ciljne grupe i tržišta, definisanje vrednosti brenda, kreiranje vizuelnog identiteta, te formulisanje misije i vizije utiču na izgradnju snažnog i prepoznatljivog brenda.

POGLEDAJ LEKCIJU

3. Postavljanje brenda

Saznajte kako postaviti snažan temelj za vaš brend kroz izgradnju prepoznatljivosti, kreiranje jedinstvene vrednosti, stvaranje emocionalne povezanosti s potrošačima i izgradnju poverenja i reputacije, sve sa ciljem da se vaš brend izdvoji i osvoji lojalnost potrošača.

POGLEDAJ LEKCIJU

Za koga je ovaj kurs napravljen?

Ovaj kurs o inovacijama je napravljen za sve ljude koji žele da se upuste u preduzetništvo sa svojom idejom koja je drugačija od standardnih.

Bilo da već imate svoju ideju koja je drugačija ili tek planirate da sednete i osmislite proizvod/uslugu koja će biti drugačija i inovativna – obavezno pogledajte ovaj kurs jer će vas on navesti na kreativno razmišljanje i pružiti vam podršku u odabiru da budete drugačiji.

Šta je GOstudy?

GoStudy je škola digitalnog preduzetništva u kojoj ćete moći da, potpuno besplatno, pristupite velikoj bazi znanja u vezi digitalnog marketinga i digitalnog preduzetništva. Bez obzira na stepen znanja iz ovih oblasti, kurs je prilagođen baš svima – i onima koji imaju neki stepen znanja, ali i onima koji žele o ovome da uče. Zato volimo da kažemo da su u našu online zajednicu baš svi dobrodošli!

Putem dostupnih kurseva steći ćete u praksi primenljiva znanja o content marketingu, digitalnom marketingu uopšte, o tome kako to funkcionišu društvene mreže i kako se kreiraju kvalitetne i uspešne e-mail kampanje. Poslušajte i delove posvećene digitalnom preduzetništvu, jer svakome ko je preduzetnik ili želi to u budućnosti da postane, ovo je nešto što će vrlo koristiti. Čućete dosta toga o tome koje su sve poreske olakšice dostupne, koji su to alternativni izvori finansiranja i još mnogo korisnih stvari koje bismo i sami voleli da smo pre mnogo godina mogli na ovako jednostavan način da saznamo.

Iskoristite dostupne informacije – registrujte svoj korisnički nalog na našoj platformi i počnite još danas!

GOstudy sertifikat

Položi test i preuzmi GOstudy sertifikat.
Steknite GOstudy sertifikat koji potvrđuje vaše znanje i veštine.
Test ima 23 pitanja, vreme za izradu je 45 minuta.

Za koga je ovaj kurs napravljen?

Naši predavači, eksperti dokazani kroz praksu i sa dugogodišnjem iskustvom u digitalnom poslovanju, vode vas kroz svaku lekciju i omogućavaju vam da ceo proces savladate na što jednostavniji način.

Slični kursevi