TIKTOK - NAJKREATIVNIJA DRUŠTVENA MREŽA

Predavač:

Gorana Risteski
Kreativni strateg
GrowMojo

Da li Vas zbunjuje TikTok? Želite da snimate sadržaj za svoj brend, ali niste sigurni kako? Tražite načine kako da uhvatite korak sa najnovijim trendovima za snimanje? Ovaj modul će vam približiti društvenu mrežu TikTok, ali i pružiti savete kako da na najbolji mogući način zaštitite sebe ili svoje dete od neželjenog sadržaja. TikTok može biti misterija kako za brendove, tako i za roditelje. Otklonićemo sve nedoumice koje imate o podešavanjima dostupnim u aplikaciji, bezbednosti ForYou stranice za decu, te kako da identifikujete trendove koji će najbolje poslužiti Vašem brendu.

TikTok je društvena mreža o kojoj se u poslednje vreme mnogo govori. Često se pominje kao aplikacija za gledanje i kreiranje kratkih zabavnih video klipova, ali ona je više od toga. Uz mogućnost praćenja Live prenosa, postavljanja fotografija, kupovine proizvoda prikazanih u video materijalima, TikTok nudi širok spektar opcija.

Kako je TikTok postao ono što je danas? Aktuelni TikTok je rezultat spajanja aplikacije Musical.ly i TikTok (u Kini poznat kao Douyin) u avgustu 2018. godine, nakon što je kompanija ByteDance kupila Musical.ly. Danas, aplikacija ima preko milijardu aktivnih korisnika globalno i postigla je ovaj broj u septembru 2021. godine, što je učinilo da je ovo najbrže širenje neke društvene mreže do cifre od milijardu korisnika.

Naučićete:

  • Osnove TikToka: Upoznaćete istoriju i osnovne funkcionalnosti TikToka, kako bi ste razumeli kako je ovaj fenomen nastao i šta on zapravo nudi.
  • Kreativni sadržaj: Saznaćete kako da generišete ideje i kreirate sadržaj koji će biti primamljiv vašoj ciljnoj publici na TikToku.
  • Editovanje videa: Ovladaćete alatima za editovanje unutar same aplikacije, kako bi vaši video klipovi izgledali profesionalno bez dodatnih alata.
  • Praćenje trendova: Naučićete kako da identifikujete i iskoristite trenutne TikTok trendove da bi povećali vidljivost vašeg brenda.
  • Zaštitu na TikToku: Osvestićete se o funkcijama zaštite.
Gorana

Lekcije

Za koga je ovaj kurs napravljen?

1. Kurs je napravljen za sve koji hoće da se upoznaju sa osnovama digitalnog marketinga.
2. Da nauče osnovne pojmove i postulate na kojima ova grana marketinga funkcioniše.
3. Sve one koji žele da promene zanimanje i budu uspešni.
4. One koji vole detalje, ali i znaju kada treba da sagledaju široku sliku.
5. Najbitnije, za one koji žele da uče, da prate promene i da budu posvećeni poslu.

Šta je GOstudy?

GoStudy je škola digitalnog preduzetništva u kojoj ćete moći da, potpuno besplatno, pristupite velikoj bazi znanja u vezi digitalnog marketinga i digitalnog preduzetništva. Bez obzira na stepen znanja iz ovih oblasti, kurs je prilagođen baš svima – i onima koji imaju neki stepen znanja, ali i onima koji žele o ovome da uče. Zato volimo da kažemo da su u našu online zajednicu baš svi dobrodošli!

Putem dostupnih kurseva steći ćete u praksi primenljiva znanja o content marketingu, digitalnom marketingu uopšte, o tome kako to funkcionišu društvene mreže i kako se kreiraju kvalitetne i uspešne e-mail kampanje. Poslušajte i delove posvećene digitalnom preduzetništvu, jer svakome ko je preduzetnik ili želi to u budućnosti da postane, ovo je nešto što će vrlo koristiti. Čućete dosta toga o tome koje su sve poreske olakšice dostupne, koji su to alternativni izvori finansiranja i još mnogo korisnih stvari koje bismo i sami voleli da smo pre mnogo godina mogli na ovako jednostavan način da saznamo.

Iskoristite dostupne informacije – registrujte svoj korisnički nalog na našoj platformi i počnite još danas!

GOstudy sertifikat

Položi test i preuzmi GOstudy sertifikat.
Steknite GOstudy sertifikat koji potvrđuje vaše znanje i veštine.
Test ima 23 pitanja, vreme za izradu je 45 minuta.

Za koga je ovaj kurs napravljen?

Naši predavači, eksperti dokazani kroz praksu i sa dugogodišnjem iskustvom u digitalnom poslovanju, vode vas kroz svaku lekciju i omogućavaju vam da ceo proces savladate na što jednostavniji način.

Slični kursevi